Studiespesialisering

St. Svithun har lange tradisjoner og et sterkt fagmiljø innenfor studiespesialiserende utdanningsprogram.

Vi er fra og med høsten 2013 en av fylkets største skoler på studiespesialisering. Dette gir oss anledning til å tilby våre elever et bredt og solid fagtilbud.

Innenfor det studiespesialiserende utdanningsprogrammet tilbyr St. Svithun programområdene realfag samt språk, samfunnsfag og økonomi.

Skolen tilbyr også programfag fra utdanningsprogrammet for idrett som kan kombineres med de programområdene skolen tilbyr. Utfyllende informasjon finner du ved å klikke på linkene i menyen til venstre. Der kan du også lese om hvilke fellesfag våre elever har gjennom de tre årene.

Du kan få en innføring i programfagene her.

Ta gjerne også en titt på presentasjonsfilmen fra forrige års Åpent hus, for en kort innføring av hva vi har å tilby.