Viktig informasjon til alle avgangselever på studiespesialiserende

Viktig informasjon til alle avgangselever

Sommeren er her! Men først må du få med deg viktig informasjon om fellessensuren, klagefrister på skriftlig eksamen og rutiner rundt vitnemål.

Felles sensur og resultat på skriftlig eksamen: dato for fellessensuren er 18. og 19. juni. Etter dette vil karakterene for skriftlig eksamen bli offentliggjort. Ønsker du å klage på din karakter, finner du mer informasjon om dette her. Det er anbefalt at du kontakte din faglærer for en vurdering før du klager. Husk å forholde deg til fristene: Hurtigklagefrist er 24. juni, ordinær klagefrist er 29. juni.

Elektronisk vitnemål på Samordna opptak (NVB)Når alle karakterer er på plass kan arbeidet med å lage vitnemål starte. Vitnemålene blir lastet opp på Samordna opptak (NVB) fortløpende. Det vil bli lagt ut en melding på skolens hjemmeside og ITL når alle vitnemålene er klar. Nå er det veldig viktig at alle logger seg inn og sjekker at alt stemmer (for eksempel navn, fag og karakterer). Dette gjøres i Samordna opptak sin søkerportal. Gi beskjed til skolen med en gang hvis du oppdager noen feil! Kontaktperson er Kristine Rosland Gjerstad e-post kristine.rosland.gjerstad@skole.rogfk.no eller telefon 960 97 308.

Papirutgaven av vitnemålet: Papirutgaven av vitnemålet ditt skal hentes i skolens resepsjon. Husk å ha med legitimasjon. Det blir lagt ut en melding på skolens hjemmeside og ITL når vitnemålene er klar. Skolen har noe reduserte åpningstider om sommeren. Det vil bli lagt ut nærmere informasjon om dette på hjemmesiden. Det følger med to attesterte kopier i tillegg til originalen. Dersom du har søkt på private høyskoler eller studier i utlandet, krever disse at du leverer dokumentasjon selv. Da må du selv sørge for å få sendt dette innen fristen du har fått oppgitt av det aktuelle studiestedet. Selv om du ikke trenger vitnemålet ditt til å søke studier nå, så oppfordrer vi alle til å hente det. Dette er et viktig dokument som du må ta godt vare på. Har du ikke mulighet til å hente det selv, kan andre gjøre det for deg. De må da ha med seg en signert fullmakt. Vitnemålet kan også hentes til høsten.

Del denne artikkelen på: